Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@22:24:24 GMT

چینی‌ها به‌دنبال شناسایی موجودات فرازمینی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۴۵۰

چینی‌ها به‌دنبال شناسایی موجودات فرازمینی

سازمان فضایی چین هر نوع نشانه‌ای از کاوشگرهای فضایی بیگانه و حیات در منظومه شمسی را تشخیص می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قرن‌هاست که انسان‌ها به دنبال نشانه‌ای از بیگانگان در خارج از کره زمین هستند و در چند دهه گذشته به واسطه توسعه روزافزون فناوری‌های فضایی تلاش برای شناسایی ردپای فضایی‌ها افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان فضایی چین تلسکوپ رادیویی عظیمی را طراحی کرده است که هر نوع سیگنال بیگانه‌ای در منظومه شمسی را تشخیص داده و می‌تواند اطلاعات دقیقی از حیات فرازمینی ارائه دهد.

اگرچه این اولین بار نیست که سازمان‌های فضایی از تجهیزات پیشرفته برای ارتباط با بیگانگان و شناسایی هرگونه نشانه‌ای از حیات در اقصی نقاط منظومه شمسی استفاده می‌کنند ولی تلسکوپ رادیویی فست(FAST) توانایی بیشتری نسبت به سایر تجهیزاتی که در این زمینه فعال هستند دارد و می‌توان امیدوار بود که در آینده نه چندان دور اطلاعاتی از نقاط تاریک کیهان به‌دست آورد. در حقیقت استفاده از تلسکوپ FAST را می‌توان دروازه‌ای برای ورود داستان‌های علمی-تخیلی به صنعت فضایی دانست.

تلسکوپ‌های رادیویی در هر لحظه از شبانه‌روز امواج منتشر شده در کیهان را تشخیص داده و برای ردیابی منبع ارسال آن امواج این تلسکوپ‌ها سیگنال‌هایی را به فضا ارسال کرده و نقطه تلاقی موج ارسال شده را به عنوان محل ارسال سیگنال تعیین می‌کند. دانشمندان معتقدند تمدن‌های احتمالی در منظومه شمسی برای ارتباط با سایر موجودات از امواج الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند ولی ماشین‌های فضایی موجود در زمین توانایی شناسایی این امواج را ندارند. امواج الکترومغناطیسی با توجه به طول موج و فرکانس آن‌ها مسافت بسیار زیادی در در کیهان طی می‌کند و حتی ممکن است سیگنالی از خارج از منظومه شمسی تا حوالی زمین رسیده باشد. برخی از فرضیات موجود در حوزه اکتشافات فضایی حاکی از آن است که بیگانگان هزاران سال پیش به زمین آماده و تغییراتی را در سیاره آبی ایجاد کرده‌اند.

منبع: آنا

کد خبر 530150

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تلسکوپ چین منظومه شمسی تازه های فضا حیات فرازمینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق منظومه شمسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • رونمایی از اسرار یک سیاره جهنمی توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
  • پافشاری اوکراین برای گرفتن پهپاد پیشرفته آمریکایی
  • این برند لوکس چینی به میدان بازمی‌گردد | به دنبال تجسم آینده
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • نبوغ ستاره‌ اسپانیایی در خدمت مرد یونانی!