Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، جردن که اهل میشیگان است، تصویری از این سکه را در شبکه اجتماعی «ردیت» منتشر کرد و در آن سر بیگانه‌ای را نشان داد که بر روی سکه ضرب شده است.

او گفت که در حال بررسی آن برای محتوای نقره بالا بوده است. با این حال، سکه نظر او را جلب کرد و تصمیم گرفت این عکس را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کند تا بیشتر در مورد آن بداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به نیوزویک گفت: «چک کردن سکه‌ها یکی از سرگرمی‌های من است که دوست دارم در اوقات فراغت انجام دهم. در یکی از بسته‌ها (رول‌ها)، با یک سکه عجیب و غریب که مجسمه نیم‌تنه یک موجود فرازمینی را نشان می‌داد، مواجه شدم که من را شگفت‌زده کرد. این در تضاد کامل با مجسمه نیم‌تنه جرج واشنگتن روی سکه‌های دیگر بود.»

جردن ادامه داد: «با این حال، زمانی که او آن را به یک مغازه خرید و فروش محلی برد، معلوم شد که یک «هوبو نیکل» است. او به من اطمینان داد که بانک مرکزی توسط بیگانگان اداره نمی‌شود و این سکه آنقدرها هم کمیاب نیست. او آن را به عنوان یک هوبو نیکل شناسایی کرد که برای کلکسیونرها حدود ۱۰ تا ۲۰ دلار ارزش دارد.»

بیشتر بخوانید:

ادعای دانشمندان چینی | سیگنال‌هایی از موجودات فرازمینی دریافت کردیم

هوبو نیکل‌ها توسط افراد بی‌خانمانی که تعدادی طرح روی سکه‌ها حک می‌کردند ساخته شد و در قرن بیستم بسیار محبوب بود.

کد خبر 685929 برچسب‌ها فضا - بشقاب پرنده سکه - قیمت فضاپیما - کاوشگر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سکه قیمت فضاپیما کاوشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت بوئینگ هفته آینده نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار خود را به مدار می‌فرستد و فضای رقابت این شرکت با اسپیس‌ایکس را که متعلق به ایلان ماسک است و رونق بخش مهمی از صنعت فضایی آمریکا به دستانش گره خورده فراهم کند.

ماموریت آزمایشی استارلاینر یک نقطه عطف برای شرکت بوئینگ به شمار می‌آید؛ پرتای این کپسول با سال‌ها تاخیر وبیش از یک میلیارد دلار هزینه بیشتر همراه بوده؛ استارلاینر فضانوردان ناسا را برای انجام سفر‌های معمول فضایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی همراهی می‌کند.

ناسا در سال‌های اخیر از نسل‌های جدید فضاپیما‌های خصوصی حمایت کرده و باور دارد شرکت‌های خصوصی می‌توانند فضانوردان و سایر مشتریان شرکت‌های فضایی از جمله ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی و تحت برنامه بلندپروازانه‌تر این سازمان، آرتمیس، به ماه و در نهایت مریخ برسانند. 

جیم فری، معاون ناسا در یک کنفرانس خبری که پیش از پرتاب استارلاینر تدارک دیده شده بود به خبرنگاران گفت: "نخستین پرواز سرنشین‌دار یک فضاپیمای جدید نقطه عطف کاملاً حیاتی برای آن است، اما جان اعضای خدمه استارلاینر که دو فضانورد ناسا هستند نیز در خطر است. 

ویلیامز، فضانورد ناسا، ۵۸ سال دارد و خلبان آزمایشی سابق نیروی دریایی با تجربه پرواز بر فراز ۳۰ هواپیمای مختلف است و از نخستین پرواز خود در سال ۲۰۰۷، بیش از ۳۲۲ روز را در فضا گذرانده است. ویلمور، فضانورد دیگر ناسا ۶۱ سال دارد و کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی است که ۱۷۸ روز در فضا حضور داشته است. نخستین ماموریت فضایی وی در سال ۲۰۰۹ بوده است.

استارلاینر با فضایی برای حداکثر هفت فضانورد، نمادی از مبارزات بوئینگ برای رقابت با رقبای فضایی جدید مانند اسپیس ایکس است که فضاپیمای سرنشین‌دار آن نهستسن ماموریت خدمه خود را در سال ۲۰۲۰ انجام داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • آرامکو به دنبال استخدام آقای خاص
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است