Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ما سعی کرده‌ایم با تمدن‌های بیگانه (در صورت وجود) تماس بگیریم، اما تاکنون هیچ پاسخی در این خصوص دریافت نکرده‌ایم.

با این حال، تصور اینکه واقعا یک تمدن بیگانه وجود دارد که در تلاش است با ما تماس بگیرد و تاکنون در این خصوص موفق نبوده، جالب است.

یک سیگنال رادیویی مانند ضربان قلب توسط دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده و کانادا دریافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیگنال رادیویی که از یک کهکشان دور می‌آید با نظمی شگفت‌انگیز به ما چشمک می‌زند.

به چنین سیگنال‌هایی «انفجار سریع رادیویی» (Fast Radio Bursts) یا FRB می‌گویند. به طور کلی، FRB برای چند میلی ثانیه دوام می‌آورد، اما این FRB  هزار برابر بیشتر دوام آورده است. دانشمندان کشف کرده‌اند که این انفجارها هر ۰.۲ ثانیه یک‌بار اتفاق می‌افتد که این شبیه ضربان قلب است.

این FRB توسط دانشمندان FRB 20191221A تعیین شده است. این طولانی‌ترین FRB تا به امروز است.

سیگنال‌های رادیویی از یک کهکشان، میلیاردها سال نوری دورتر می‌آیند. منبع انفجارهای رادیویی ناشناخته است، اما به گفته دانشمندان این یک «تپ اختر» رادیویی یا مغناطیسی است که این سیگنال را منتشر می‌کند.

بیشتر بخوانید:

رخدادی که فقط مو فرفری‌ها صدایش را شنیدند! | تصویری از آنچه که به حمله فضایی‌ها نسبت داده شد

دانیله میکیلی، فوق دکترای موسسه اخترفیزیک و تحقیقات فضایی کاولی در MIT (موسسه فناوری ماساچوست) می‌گوید: «چیزهای زیادی در جهان وجود ندارند که سیگنال‌های دوره‌ای دقیق ساطع کنند. نمونه‌هایی که ما در کهکشان خودمان می‌شناسیم، تپ‌اخترهای رادیویی و مگنتارهایی (ستاره‌های مغناطیسی) هستند که می‌چرخند و تابش پرتویی شبیه به فانوس دریایی تولید می‌کنند و ما فکر می‌کنیم این سیگنال جدید می‌تواند یک مگنتار یا تپ اختر روی استروئیدها باشد.»

این کشف در مجله Nature گزارش شده است.

کد خبر 690739 برچسب‌ها فیزیک ستاره‌ای (اختر فیزیک) امواج الکترو مغناطیس فضا - بشقاب پرنده نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: امواج الکترو مغناطیس نجوم سیاره ستاره فضاپیما کاوشگر فضا توریسم سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال عجیب ستاره یووه به منچستریونایتد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، وستون مک‌کنی، ستاره تیم ملی آمریکا، ساعتی قبل قربانی هکرهای شبکه‌های اجتماعی شد و عکس حساب کاربری او با پیراهن منچستریونایتد منتشر شد.

امشب عکسی از مک‌کنی با پیراهن تیم انگلیسی یونایتد در صفحه فیس‌بوکش منتشر شد و عبارت "من اینجام" همراه آن به چشم می‌خورد. این عکس به سرعت حذف شد اما در حال حاضر سر و صدای زیادی در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده است.

این اولین پست در صفحه این بازیکن آمریکایی در نزدیک به یک سال گذشته بود؛ آخرین پست او در ژوئن 2023 منتشر شد. این پست در زمان عجیبی منتشر شده چون یوونتوس در حال حاضر با مک‌کنی برای تمدید قرارداد به بن بست رسیده است.

سایت کالچومرکاتو ایتالیا تایید کرد که حساب کاربری این بازیکن هک شده و به سرعت این تصویر حذف شد تا صفحه به حالت عادی بازگردد. به نظر می‌رسد که این اقدام شاید توسط اطرافیان این بازیکن صورت گرفته تا به نوعی شایعاتی درمورد آینده او و احتمال پیوستن به یونایتد را مطرح کنند.

او در تابستان امسال از تورین جدا خواهد شد. مک‌کنی فصل گذشته به صورت قرضی برای لیدزیونایتد در لیگ برتر بازی کرد اما پس از سقوط این باشگاه، به ایتالیا بازگشت.

دیگر خبرها

  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • ۸۰۰۰ سال پیش، انسان‌ها به اعماق غار تاریک فرانسوی رفتند؛ اما چگونه؟ (+عکس)
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • پیشنهاد عجیب به ستاره چلسی: به یونایتد برو!
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • انتقال عجیب ستاره یووه به منچستریونایتد (عکس)
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم