Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، این تحقیق به میل ذاتی انسان برای دانستن اینکه آیا ما اولین و تنها جامعه توسعه یافته جهان هستیم یا خیر، می‌پردازد.

محققان بررسی کرده‌اند که آیا یک جامعه توسعه‌یافته می‌توانسته بیش از ۲.۵ میلیون سال پیش در زمین ساکن شده باشد یا خیر.

این مطالعه می‌نویسد: «تمدن صنعتی ما (تاکنون) تقریبا ۳۰۰ سال دوام آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن زمان، ما روی زمین اثری از خود بر جای گذاشته‌ایم، اما اگر جامعه فردا به پایان برسد، میلیون‌ها سال بعد نیز قابل تشخیص است که جوامعی بر روی زمین زندگی کرده‌اند.»

این مطالعه به طور موثر می‌پرسد، اگر پیش از ما جامعه‌ای پیشرفته روی زمین وجود داشته باشد، چگونه آن را می‌توانیم بیابیم و بشناسیم؟

ساختارها و بدنه یک جامعه توسعه یافته‌های باستانی، شانس بسیار کمی برای پیدا شدن و کشف شدن دارند.

این مطالعه می‌نویسد: «بخشی از حیات که فسیل می‌شود، همیشه بسیار کوچک است و به‌طور گسترده‌ای به عنوان تابعی از زمان، آثار چندانی را برجای نمی‌گذارد. بافت‌های نرم در طول زمان از بین می‌روند و تنها بافت‌های سخت و استخوان‌ها باقی می‌مانند.»

کشف یک جامعه توسعه یافته‌های باستان‌شناسی نیز به دلیل هرج و مرج و ویرانی مورد نیاز برای از بین بردن یک تمدن، دشوار است. به‌طور کلی نشانه‌های زندگی ممکن است در زمان از دست برود.

آدام فرانک، نویسنده این مطالعه به واشنگتن پست گفت: «پس از چند میلیون سال، هر گونه یادآوری فیزیکی از تمدن شما ممکن است از بین برود، بنابراین باید به دنبال ناهنجاری‌های رسوبی باشید، چیزهایی مانند تعادل‌های شیمیایی مختلف که فقط عجیب به نظر می‌رسند».

جیمز فلتون، خبرنگار IFLScience نوشت که تاثیر ما بر روی رکورد زمین‌شناسی ممکن است در میلیون‌ها سال فقط چند سانتی‌متر ضخامت داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

ارسال اثر هنری برای موجودات فضایی | فضاپیمای اقلیدس حامل پیام زمینی‌ها برای بیگانگان است

هر چه یک جامعه بیشتر دوام بیاورد، ردپای آن در سیاره‌اش بزرگ‌تر خواهد بود، اما این مطالعه اشاره می‌کند که یک جامعه طولانی‌تر روش‌های کارآمدتری برای پایداری خواهد داشت. جامعه پیچیده‌ای که خودش را پاک می‌کند، بدون نگاه دقیق به سختی پیدا می‌شود.

انسان‌های مدرن با چالش دور انداختن برخی از دائمی‌ترین تأثیرات ما بر روی زمین مواجه هستند.

این مطالعه درباره چگونگی یافتن امضای انسان بر روی زمین نیز می‌نویسد: «ما حدس می‌زنیم که برخی از ردیاب‌های خاص که منحصر به فرد هستند، به‌ویژه مولکول‌های مصنوعی پایدار، پلاستیک‌ها و (بالقوه) ریزش رادیواکتیو بسیار طولانی‌مدت در صورت وقوع فاجعه هسته‌ای، ردپای ما بر روی کره‌مان خواهند بود.»

انسان‌ها همچنین نشانه‌های ماندگار وجود خود را نیز در فضا قرار داده‌اند.

کد خبر 692214 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی صنعت تمدن فسیل فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ باستان شناسی صنعت تمدن فسیل فضا توریسم سفر جامعه توسعه یافته یک جامعه روی زمین بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر ( FOO Fighter ) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

براساس گزرش عصرایران، به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902889

دیگر خبرها

  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و غیبت هاشمی نسب/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • گزارش تمرین استقلال|مصدومیت یک بازیکن و حضور پیشکسوتان/ هجوم تماشاگران به داخل زمین و بی نظمی عجیب در کمپ حجازی+ فیلم
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد